Aanmelden boekpresentatie

‘Het kan zoveel mooier’

Wees welkom!

Het kan zoveel mooier. Een inspiratieboek voor leraren, schoolleiders en bestuurders die af en toe denken “waarom doen we de dingen zoals we ze doen, kan dat niet anders?”

Praktische en soms prikkelende ideeën op het gebied van onderwijs, roostering, organisatiestructuur, personeelsbeleid en het onderwijsstelsel. Om te vertalen naar de eigen school. Om die nog mooier te maken. En meestal ook: een stuk simpeler.

Reserveer je plaatsen voor de boekpresentatie op 22 mei in de Domstadacademie in Utrecht (vlak bij Utrecht CS) van 14.30 tot 17.30 u, inclusief netwerkborrel. Wees de eerste die het nieuwste boek in ontvangst zal nemen.

Claire Boonstra en Luc Sluijsmans reflecteren op het boek en de uitdagingen in het vo, Tamar van Gelder (AOb) en Henk Hagoort (VO-raad) nemen de eerste exemplaren in ontvangst en performer (redacteur Nivoz en oud-leraar) Marco Martens leidt ons door het programma.

Meld je hieronder aan:

 

Aanmelden Boekpresentatie 22 mei 2024

En ontvang het boek ‘Het kan zoveel mooier, 31 ideeën voor leraren en schoolleiders in het voortgezet onderwijs’, Ben van der Hilst.

 

Kenniscentrum het leren organiseren

WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR!

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.