TAO Adviseur

Anaïs Besemer

Regio midden & zuid, 
PO & Kindcentra.

Van één leraar voor één klas naar een hecht team van professionals dat collectief verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een groep kinderen gedurende een bepaalde tijd. De Teamgecentreerde Arbeidsorganisatie (TAO) is zo effectief!

Het is Anaïs haar missie om basisscholen en kindcentra mooier te maken. Zij traint en coacht in pedagogiek, leren en ontwikkelen. En ondersteunt organisaties bij het anders organiseren van de organisatie en toewerken naar een optimale samenwerking.

Hoewel het TAO model een vereenvoudiging van de organisatiestructuur betekent, vraagt het in de praktijk om een wezenlijke verandering in het werken van iedereen binnen de organisatie.

‘Ik geniet ervan om de TAO in complexe organisaties (die scholen vaak zijn) te helpen vormgeven en daarmee de focus maximaal te richten op waar het om gaat: de beste ontwikkelingsomgevig voor de kinderen creëren. En dat samen met een context waarin alle professionals met meer plezier samen werken en leren!’

Anaïs begeleidt basisscholen en kindcentra in het werken met de Teamgerichte Arbeidsorganisatie, zowel het ontwerpproces als de implementatiefase met trainingen voor de procesbegeleiders of het hele team.

Meer lezen over wat ze doet en wie ze is? Bekijk haar website.
Of stuur een mailtje:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.