TAO Adviseur

Anneke de Gier

Werkzaam in heel Nederland,
in het PO en S(B)O.

Als TAO-adviseur en schoolleider op een basisschool heeft Anneke veel ervaring in het begeleiden van het invoeren en zo goed mogelijk laten functioneren van de teamgecentreerde arbeidsorganisatie.

Door ruim twintig jaar werkzaam te zijn in het regulier en speciaal onderwijs in verschillende rollen, heeeft ze een brede kennis opgebouwd over het creëren van een werkomgeving waarin teams effectief kunnen samenwerken en optimaal kunnen presteren.

Als TAO-adviseur ondersteunt Anneke andere schoolleiders bij het implementeren van de teamgecentreerde arbeidsorganisatie. Daarnaast geeft zij trainingen aan procesbegeleiders en schoolteams, waarin zij leren groeien in hun teamvolwassenheid. Hierdoor kunnen zij collectieve verantwoordelijkheid nemen voor de gehele ontwikkeling van hun leerlingen.

Mijn talent is dat ik me goed kan verplaatsen in het perspectief van een ander. Van daaruit sluit ik goed aan bij ieders situatie en kan ik beweging brengen. Door mijn persoonlijke aanpak en mijn gedegen kennis over en ervaring met de TAO, weet ik goed bij ieder team aan te sluiten en help ik hen optimaal samen te werken en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. 

Lees meer, connect of neem contact op met Anneke:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.