TAO Adviseur

Frederique de Jong

Werkzaam in heel Nederland,
in het VO en HBO.

Frederique de Jong geeft organisaties praktische handvatten om anders te organiseren. Ze is doortastend, creatief en empathisch. Frederique kijkt mee, adviseert en komt met een concreet stappenplan. In die volgorde en in goed overleg. Ook denkt zij graag met jou mee over een nieuw perspectief op jouw organisatie.  

De laatste jaren constateer ik dat het credo “structuur volgt cultuur” niet altijd overeenkomt met mijn ervaring. Het werkt vaak omgekeerd. Als begeleider zie ik teams regelmatig worstelen met een vermeend cultuurprobleem terwijl dit vaak te herleiden is tot een organisatie structuurprobleem. Dat geeft teams onnodig veel stress voor iets wat goed te verhelpen is.  

Momenteel werkt Frederique als zelfstandig organisatieadviseur, teamcoach en procesbegeleider van complexe onderwijsinnovaties. Daarnaast begeleidt ze, als zelfstandige, verschillende instituten en scholen met verandervraagstukken.  

Haar carrière kent verschillende tussenstations. Ze heeft een aantal jaar met plezier voor de klas gestaan, is 8 jaar leidinggevende geweest en werkte 3 jaar als programmamanager onderwijsinnovatie. Daarvoor studeerde ze Engels en theater, werkte ze als docent in het VO, het WO en uiteindelijk het HBO bij de lerarenopleiding Engels in Utrecht.   

Samen werken aan de kracht van samenwerken?

Connect of neem contact op met Frederique:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.