TAO Adviseur

Josee Viveen

PO, VO en MBO, 
Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland.

Josee heeft haar focus op het effectief omzetten van visies en strategieën naar tastbare resultaten in de werkende praktijk.

Specialiteit: Teamgerichte arbeidsorganisatie; vinden van gedeelde taal en verantwoordelijkheid, nabij leiderschap, teamvorming, procesbegeleiding en curriculum ontwerp.

Het doel is duidelijk: een structuur bouwen waarin een cultuur van relatie, nieuwsgierigheid, durf en erkenning kan ontstaan. 

Persoonlijke kenmerken:

  • Oplossingsgerichte ‘problem-finder’
  • Empathisch
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Realistisch

Sinds 1999 actief als creatief ondernemer. Haar specialiteit is communicatie. Een van de oprichters van Vives, het platform voor ICT in het onderwijs met als doel onderwijs-professionals te informeren en enthousiasmeren voor ICT in de klas. Medeoprichter van Mevolution e-portfolio+, het digitale portfolio waar cognitieve en non-cognitieve ontwikkeling zichtbaar met elkaar verbonden worden.

Sinds 2015 richt zij zich volledig op het ‘mensenwerk’. Als adviseur vanuit het Netwerk ‘Het Leren Organiseren’ ondersteunt ze onderwijsprofessionals, teams, schoolleiders, opleidingsmanagers en bestuurders uit PO, VO en MBO ondersteunt op weg naar meer werkplezier, betere resultaten en een organisatorische- en mentale lenigheid tot leren en innoveren. 

Als formele en informele sparringpartner zal ik je inspireren, ontzorgen en helpen succesvol te zijn. 

Ik maak graag connectie via:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.