TAO Adviseur

Koen Schepers

Werkzaam in heel Nederland,
alle onderwijsinstellingen.

Onderwijs richt zich op het creëren van veelzijdig ontwikkelde mensen. Om dit te kunnen verwezenlijken, is wendbaarheid een voorwaarde. Organisaties, leergemeenschappen, samenwerkverbanden en individuen dienen zich daar steeds bewust van te zijn.

“In the survival of the fittest, it’s the most adaptable that survives.”

Het is de opdracht aan iedere leerling zelf te ontdekken welke aspecten van de veelzijdigheid het sterkst in de persoon ontwikkeld kunnen worden om een bijdrage aan een leefbare wereld te leveren. Het onderwijs heeft daarom primair de opdracht alle individuen nieuwsgierig te maken. Want… nieuwsgierige mensen ontdekken en leren.

Het onderwijs en de leerling kennen dus een verbintenis met wederzijdse verantwoordelijkheden. Deze liggen besloten in de leergemeenschap waar eenieder een persoonlijke leerroute wil kunnen bewandelen. Was er maar een organisatievorm die dat optimaal ondersteunt…

Koen geeft leiding aan onderwijsteams op De Nieuwste School in Tilburg en ontvangt met grote regelmaat collega’s van scholen in het zuiden van Nederland om hen kennis te laten maken met de TAO of zich er in te laten verdiepen.

Wil jij graag meer weten over de TAO?

Connect of contact met Koen Schepers:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.