TAO Adviseur

Lotte de Rooij

Werkzaam in heel Nederland,
in het PO & Kindcentra.

 “Samen leren worden.”

Nieuwe vormen, nieuwe ruimtes leiden tot nieuwe richtingen en nieuwe mogelijkheden. Niet omdat het nieuw moet zijn. Maar omdat het appèl op het onderwijs en de opvang complex is, en steeds complexer wordt. En als de uitdaging complexer wordt, moet je de werksituatie van de oplossers versimpelen, niet verzwaren. Daarom is Lotte dol op opruimen.

Om samen met scholen (en kinderopvang) nieuwe organisatievormen te creëren – waarbij de verbinding wordt versterkt – daar word ik blij van.

Lotte staat klaar om samen uitdagende vragen te verkennen. Stap voor stap, passend bij het tempo van de groep. Om samen antwoorden te vinden en uit te proberen. Met lef, maar wel gedegen. En vanuit vertrouwen en plezier. Zodat alle betrokkenen, inclusief zijzelf, verder groeien.

Ze geniet van het ontwerpproces, het borgen van werkende principes uit de TAO, en het samen tot de kern komen van wat we nou écht zouden willen voor kinderen.

Haar ervaring ligt vooral in het PO en (integrale) kindcentra, van adviseren van Raad van Toezicht tot peuter-kleutergroep.

Lees meer, connect of neem contact op met Lotte:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.