TAO Adviseur

Renate Westerink

Werkzaam in Noord Nederland
alle onderwijsinstellingen.

Renate Westerink zet zich graag in voor scholen in Noord Nederland.

Al vele jaren werkt Renate als interim professional en heeft ze haar bijdrage geleverd op verschillende plekken en in diverse rollen. Ze voelt als een vis in het water wanneer ze ervoor kan zorgen dat mensen met nog meer werkplezier, beter invulling kunnen geven aan hun gezamenlijke opdracht.

Dat doet Renate als interim leidinggevende, maar ook in de rol van procesbegeleider, teamcoach, trainer of projectleider.

Hoewel Renate vroeger in de zorg- en welzijnssector actief was, heeft zij de laatste jaren met veel plezier haar focus verlegd naar het onderwijs. Zo verzorgt ze o.a. een train-de-trainer programma voor scholen in het PO, VO en MBO. Deze scholen begeleidt ze naar een cultuur van ‘samen elke dag een beetje beter’.

Renate merkt dat de structuur van de organisatie van grote invloed is op het stimuleren van een lerende en onderzoekende cultuur. Kleine teams, gegroepeerd rondom groepen leerlingen, blijken bijzonder effectief. Ze zit zich dan ook graag in voor het invoeren van de TAO.

Ik heb gemerkt dat de TAO zorgt voor vruchtbare grond waar een groeicultuur goed op kan bloeien. Daar zet ik me graag voor in!

Ze kijkt ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en te bouwen aan een nog beter onderwijsklimaat. En wil graag samen werken aan een toekomst waarin leren en groeien centraal staan!

Lees meer, connect of neem contact op met Renate:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.