TAO Adviseur

Lutske Cornelissen

Werkzaam in heel Nederland,
in het PO, SO en VSO.

Mijn missie is om mensen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen zodat ze weten hoe ze deze vol energie en veerkracht kunnen inzetten. Met als doel meer positiviteit, plezier en professionaliteit in the job te creëren!

Je kunt echter alleen je talent ontdekken als het door een ander wordt gezien en benoemd. Dit betekent dat samenwerken met een ander nodig is om je talent te laten groeien, te ontwikkelen en tot resultaten te komen.
Dat kan met het teamgericht organiseren!

Al 25 jaar werkt Lutske in het basisonderwijs en heeft zij verschillende functies gehad zoals leraar, bovenschools projectleider en de laatste 8 jaar als schoolleider. Sinds 2017 werkt ze met de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO). Wat een verrijking voor de school en voor haar als schoolleider is.

Op meerdere scholen heeft Lutske als schoolleider de TAO geïmplementeerd en nu begeleidt ze scholen bij de implementatie van de TAO. Dat doet zij door te luisteren naar wat er nodig is en daarop in te spelen met veel oog voor de mens en de professionaliteit. De talenten in de school krijgen zo de ruimte om de kwaliteit en de wendbaarheid van het onderwijs met veel plezier te vergroten!

Geïnteresseerd om meer team- & talentgericht te gaan werken?

Lees meer, connect of neem contact op met Lutske:

Heb je interesse of wil je graag meer weten?

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Adres

Nicolaas Beetsstraat 146, 
3511 HG Utrecht

Email

Telefoon

Ben van der Hilst
06-54703393

Social Media

Kvk-nummer 88346811
Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Het Leren Organiseren.